CES 2020

/Yale/yalelockBG/News/CES/Linus%20lock.jpg

Екипът на Йейл току-що се завърна от CES 2020, едно от най-големите и най-влиятелни технологични събития в света. По време на CES имахме възможността да покажем чисто нови продукти и да се срещнем с някои от най-добрите световни медии.

Това беше чудесна възможност за нас да се срещнем с присъстващите и да им представим новата моторизирана Linus® Smart Lock от Йейл. На събитието демонстрирахме как Linus® ви позволява да заключите и отключите вратата си, да предоставите достъп без ключ и да следите кой идва и си отива, с 24/7 история на достъпа, всичко от вашия телефон, от всяка точка на света.

Получихме и възможност за представяне на новите продукти на Smart Storage, Smart Safe и Smart Cabinet Lock. Smart Safe позволява възможността да свържете телефона си със сейфа и да го контролирате напълно чрез приложението Yale Access. Smart Cabinet Lock, който се инсталира във шкафове или чекмеджета, също се контролира чрез приложението Yale Access, като ви позволява да обезопасявате продукти като препарати за почистване, лекарства и алкохол, които трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца.

Yale се ангажира да разшири спокойствието и удобството, които успяхме да осигурим чрез нашите интелигентни брави на нашите нови интелигентни продукти за съхранение, защитавайки всичко от бижута и документи до доставки на лекарства, алкохол и пакети.

Насладихме се на страхотния опит и имахме шанса да поговорим с някои от най-добрите световни медии. За повече информация за цялата продуктова гама Yale, моля, посетете нашия продуктов раздел.